Contact rapid: 0724 569 776; 0256 378 192

RECOMANDĂRI

 

20150619_134742 - Copy

 

“Firma noastră este mulţumită de societatea COZMA CONSTRUCT  –  contractant unic care a derulat lucrările de construire a unui laborator de tehnică dentară şi de instalare de panouri fotovoltaice pe clădirea acestui cabinet, personalul implicat fiind bine calificat în lucrările de construire de clădiri destinate sectorului serviciilor”.

S.C. WOLF DENT S.R.L., Dudeştii Noi (08.10.2015)

“Am primit recomandari serioase pentru firma COZMA CONSTRUCT iar lucrarile executate de aceasta societate mi-au satisfacut in foarte buna masura asteptarile. Recomand fara echivoc COZMA CONSTRUCT  ca fiind o firma care respecta toate clauzele contractuale si duce lucrarile contractate la bun sfarsit si in limitele de timp prestabilite”.

Client BĂDESCU ALEXANDRU, Timişoara (02.03.2015)

“Recomandăm S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L.  ca fiind o societate care și-a onorat exemplar responsabilitățile contractuale de construire de case Cezara, lucrările contractate fiind duse la bun sfârșit”.

S.C. CONSTRUCTII MONTAJ GLOBAL  S.R.L., Arad (16.10.2014)

“Instituția noastră recomandă S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L.  ca fiind o firmă serioasă, personalul acesteia fiind bine pregătit în execuția de lucrări de canalizare si de reparare/montare instalații sanitare, termenul de execuție a lucrărilor contractate încadrându-se în termenul solicitat de către beneficiar”.

UNIVERSITATEA POLITEHICA TIMIȘOARA (30.09.2014)

“Firma noastră recomandă S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L.  ca fiind o societate care a executat în mod profesionist lucrarea de reamenajare a sălii SMART, personalul COZMA CONSTRUCT fiind responsabil și bine pregătit în lucrările de reamenajare a interioarelor aparținând clădirilor de dezvoltare durabilă”.

S.C. NUEVO MARCOM S.R.L., București (10.02.2014)

“Noi, ca autoritate contractantă, recomandăm S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L. ca fiind o firmă serioasă care și-a onorat exemplar responsabilitățile contractuale, lucrarea contractată fiind efectuată conform specificațiilor din caietul de sarcini și a normelor profesionale din domeniu, aceasta fiind dusă la bun sfârșit. Lucrarea a fost efectuată cu promptitudine și în mod profesionist de către un personal bine pregătit în execuția de lucrări de refacere a acoperișurilor aparținând clădirilor destinate instituțiilor de ordine publică. Colaborarea cu firma COZMA CONSTRUCT  a fost foarte bună”.

Inspectoratul Teritoral al Poliției de Frontieră Timișoara (07.11.2013)

 

“Asociația noastră recomandă S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L. pentru calitatea lucrărilor executate, timpul alocat execției lucrărilor contractate, costurile asociate, garanțiile aferente și corectitudinea dovedită pe parcursul lucrărilor de reparații, demontare și montare de acoperișuri pe care noi le-am contractat”.

Asociația de Proprietari strada Miron Costin, nr. 5, Timișoara (13.08.2013)

“Recomandam S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L. ca fiind o firma care si-a onorat exemplar responsabilitatile contractuale, având un personal bine pregatit în executia de lucrari de constructii generale, în executia de lucrari de reamenajare a cladirilor în vederea extinderii spatiului acestora si în executia de finisaje interioare si exterioare ale cladirilor publice de dezvoltare durabila.”

Primaria Comunei Dudestii Noi, județul Timiș (31.05.2013)

“Apreciem S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L. ca fiind o societate serioasă, ale cărei lucrări de înaltă calitate au fost de fiecare dată conforme și duse la bun sfârșit; firma a dovedit profesionalism în ceea ce privește execuția de lucrări de amenajare cu pavaj a spațiilor exterioare ale clădirilor instituției noastre școlare și în execuția de lucrări de renovare a interioarelor clădirilor acestei școli.”

Școala Generală cu clasele I-VIII din Dudeștii Noi, județul Timiș (22.04.2013)

 

“Recomandam S.C. COZMA CONSTRUCT S.R.L. ca fiind o societate ale carei lucrari de constructii sunt efectuate conform normelor profesionale în domeniu, cu personal bine pregatit în lucrari de zidarie, tencuieli, montare pereti rigips, finisari, zugraveli, faiantare si gresiere.”

S.C. FRAM S.R.L., Timișoara (28.02.2013)

 

iso

 

Back To Top